Ferie bestilt!

Forige uke fikk jeg så sykt lyst til syden at jeg holdt på å gå på veggen! Regnet flommet ned og en paraplydrink ved bassenget fristet maksimalt. Problemet er at forrige lønn ble brukt til å betale regninger og jeg får ikke lønn før den 15ende. Passet veldig dårlig i alle den tid jeg fant noen grisebillige restplass-turer til Tyrkia! Grublet vel og lenge og fant ut at jeg skulle ta opp et lite smålån for å få råd til å bestille. Smålån og forbrukslån er jo ganske dyre lån, men jeg tenker at det skal gå bra i og med at jeg får lønn om knappe 2 uker, da skal alt betales tilbake med en gang, ingen luksusfelle her. Det finnes jo en rekke banker som gir deg smålån på dagen, men for å være ærlig hadde jeg ikke peiling på hvilket forbrukslån jeg skulle velge, og man vil jo også velge det billigste og beste lånet. Etter litt detektivarbeid kom jeg frem til en side som guider deg til de beste smålånene på dagen, siden hete passende nok smålånpådagen.com. Her sammenlignet jeg flere forbrukslån og fant det lånet som passet for meg. Hvilket lån du bør velge kommer jo ann på hvor mye du trenger å låne, hvor lenge du må låne pengene osv.

Jeg valgte å gå for et smålån på dagen fra Bank Norwegian. Grunnen til at jeg valgte dette lånet er at man kan låne så lite som 5000kr, (maks man kan låne er 250 000kr). Jeg trengte å låne 7000kr til ferien, så jeg søkte om denne summen. Det var enklere enn forventet å søke om lån på dagen, fylte bare inn mine personlige opplysninger, samt hvor mye gjeld og lønn jeg har, signerte med BankID og fikk svar med en gang om at jeg fikk innvilget lån! Ikke verst å få innvilget smålån så raskt! I dag fikk jeg pengene på konto og bestilte sporenstreks 2 uker i Alanya med all inclusive i slutten av juni. Gleder meg noe sykt!

Til slutt vil jeg komme med tips til dere som vurderer å låne penger for å dra på ferietur. Husk at forbrukslån har høy rente, så jeg anbefaler deg ikke å ha dette lånet over lengre tid og ikke ta det opp hvis du ikke har penger til å betale tilbake. Jeg tok opp smålånet på dagen kun fordi jeg ikke hadde penger akkurat nå og jeg måtte bestille ferieturen før prisene går kraftig opp. Forbrukslånet skal uansett betales tilbake med en gang lønnen kommer inn på konto. Trenger du smålån og har økonomi som gjør et slikt forbrukslån forsvarlig så bør du besøke siden jeg linket til lenger oppe i denne posten, der kan du sammenligne de forskjellige smålånene og forbrukslånene, her velger du det billigste og beste for ditt bruk. Det er jo stor forskjell på renten og betingelsene på de forskjellige lånene, så du bør sette deg inn i dette for å spare penger.

Nå er det bare å begynne å glede seg for min del i hvert fall! Skal bli sykt digg med 2 uker med garantert sol og fint vær!

Advertisements
%d bloggers like this: